SJÖSÄTTNING / UPPTAG

Anmälan sjösättning/båtupptag

  OBS! Kontrollera lediga tider i preliminära schemat ovan innan er anmälan.

  Jag önskar följande datum för sjösättning:

  Jag kan också tänka mig följande datum:

  Ska båten hämtas/lämnas på hamnplan eller annan adress?

  Om annan adress, ange vilken adress er båt ska hämtas/lämnas på.:

  Jag önskar att min sjösättning sker på:

  Har båten centrumlyft:

  Jag vill även att kranbilen hjälper mig med:

  Båtägarens namn:

  Telefonnummer:

  E-post:

  Båtens namn:

  Övrigt att meddela:

  Please prove you are human by selecting the House.

  Generell info

  Inför sjösättning/upptag vill vi att ni är väl förberedda så att arbetet under dagen för sjösättning/upptag sker snabbt och smidigt.

  Efter sjösättning ber vi er plocka bort vaggor etc. så snart som möjligt för att göra bättre plats för bilparkeringen. Det är möjligt att få sin båt hämtad/lämnad på annan plats än hamnplan, ange detta i så fall i er ansökan.

  På hamnens område är det inte tillåtet att tvätta båtbotten målad med giftig bottenfärg som kan förorena mark och vatten. Denna länk ger dig information om vilka bottenfärger som är godkända: Godkända bottenfärger

  Motorer som är vinterkonserverade med icke miljögodkänd antifrysmedel, t.ex. glykol skall tömma sin motor på detta innan sjösättning, samla upp och deponera detta vid miljöstation.