Styrelsen:

     
 

Fredrik Gyllander

Jag är 45 år och uppväxt och boende i Barsebäckshamn med min familj bestående av tre döttrar och min fru Malin.

Hamnen är som ett andra hem för mig och vi har alltid haft båt i familjen; fiskebåt och segelbåt under uppväxten och senare segelbåtar tillsammans med min bror. De senaste åren har familjen semestrat i motorbåt och det fortsätter vi nog med så länge barnen vill med. Kappseglingen ligger mig fortfarande varmt om hjärtat och jag tävlar på relativt hög amatörnivå i Norden med en CB66-Racer.

Sedan 1990-talet har jag varit engagerad i SSPinhättan från suppleant i tonåren via ordförandeposten till att nu sitta i kölbåtskommitén.

Jag är ingenjör inom maskinteknik med inriktning på energi & miljö och driver idag ett företag inom ventilation där jag erbjuder konsulttjänster och service till främst fastighetsbolag och rederier.

Mitt vision för hamnen är främst att vårda och utveckla den till en trivsam, nutidsanpassad och välskött plats för medlemmar och besökare. Styrelsen fick i uppdrag av stämman att ta fram ett förslag på ombyggnad av norra hamndelen. I det förslag som kommer att presenteras ser jag stora möjligheter att hamnen kommer att få ett rejält lyft genom att befintliga medlemmar i interna kölistan får önskade platser, nya medlemmar kommer till och att hamnen blir attraktivare för gästande båtar och seglande ungdomar.

 
     
   

Hugo Burgerhout

Sedan tio år bor jag i hamnen med min hustru Lotta och, sedan snart fyra år, Hugo jr. Mina döttrar är vuxna och utflugna.

Jag är en teknikintresserad jurist. I ungefär halva mitt yrkesliv har jag varit verksam som just jurist i bolag, organisationer och på advokatbyrå. Den andra hälften av mitt yrkesliv har jag, såsom PMP-certifierad projektchef, ansvarat för projektering och implementering av olika typer av processindustrier runt om i världen.

Min fritid har till stora delar kretsat kring båtar, motorcyklar och flygplan. Jag började segla i slutet av 60-talet med den optimistjolle som pappa hade snickrat ihop i skjulet och min teoretiska nautiska skolning började 1976 med ett förarbevis. Det har sedermera kompletterats med såväl utsjöskepparexamen som klass VIII behörighet. För drygt tre år sedan seglade jag hem en båt från Västindien och jag har haft en kort, intensiv och föga framgångsrik kappseglingskarriär med en CB66-Racer.

Jag är stolt över att ha fått förtroendet att företräda hamnens andelsägare i styrelsen. Jag ska göra mitt yttersta för att på bästa sätt värna om andelsägarnas ekonomiska intressen och främja den trivsel som utmärker ett samhälle som Barsebäckshamn. Jag hoppas kunna bidra med transparens och lyhördhet.  

 
     
   

Peter Hofmann 

Jag kommer från Lödde och flyttade 2016 från Ålstorp till Hamnen.

Har två vuxna barn varav en bor hemma hos mig och min fru Lina på Skepparevägen 6.

Jag med min familj är mycket intresserad av båtar och båtliv, och har varierat mellan motorbåt och segelbåt i Hamnen de senaste 20 åren.

Till vardags jobbar jag med Bygg o Fastigheter, och driver byggfirma med säte i Löddeköpinge.

Jag är glad över att ha fått chansen att vara med i styrelsen och på så vis hjälpa till med att förvalta Hamnen.

Med mina kunskaper inom bla Bygg och Fastighetsförvaltning ser jag möjligheter att kunna bidra med det till Hamnen, som ständigt behöver underhållas, repareras, förnyas och utvecklas, för att vara den välskötta Hamn vi önskar.