Ansökan om hyra eller köpa båtplats

Information angående ansökan till kölistan.

I Barsebäckshamn har vi samma kölista för att köpa eller hyra båtplats. Köavgiften är 200: -.

Kösystemet baserar sig på den datum då köavgiften betalas första gången. Du behåller denna datum/köplats så länge du betalar din köavgift i tid. Vill du behålla din plats i kön måste du betala din avgift nästkommande år i januari-februari månad. Om avgiften inte kommer in i tid mister du din gamla köplats och får en ny datum/köplats.

Obs! Avgiften kan betalas endast för ett år i taget och försenad inbetalning ger en ny datum/köplats.

På ansökningsformuläret är det viktigt att du fyller i måtten på den tänkta båten. Det är alltid lättare att få en liten plats (under ca 2.2m bred). Vid köp får du max 3 erbjudande som uppfyller angivet önskemål på båtens mått därefter stryks du från listan. Passar inte den lediga platsen dina önskemål hoppar vi över dig och går vidare till nästa på listan osv. Passar inte platsen har du inte fått något erbjudande (gäller köp).

Köregeln säger: 2 platser fördelas till den interna byteslistan och sedan 1 plats till den externa listan. Sedan återigen 2 till den interna byteslistan och 1 till den externa listan ... .. osv (Stämmans beslut 2009)

Köplats = datum när avgiften är betald på bankgiro 295-4790

Hyra båtplats

Du kan även ansöka om att hyra båtplats. Då fyller du dessa uppgifter på ansökningsblanketten. Sommar/vinter platser tilldelas varje år enligt kölistan och efter tillgång till de som har angivit detta önskemål i sin anmälan. För att få en sommar/vinter plats krävs med andra ord att du finns med på kölistan (fyll i ansökan).

Genom att du skickar in detta formulär godkänner du att vi hanterar och lagrar dina uppgifter enligt Barsebäcks Hamn Ekonomisk förenings Integritetspolicy.

Sommarplats avser tiden 1/5-30/9.
Kontakta hamnkontoret för ev "vinterplats"