Aktuellt på Hamnen:


Årsstämma

2020-06-19

Årets stämma var speciell och hölls genom poströstning för att minimera risken för smittspridning av Coronaviruset. På plats vid det fysiska mötet för att räkna alla röster var bara sittande styrelse, rösträknare, protokollförare samt justeringsmän. Här kommer lite bilder från kvällen.

IMG 8455tmb IMG 8458tmb
IMG 9001tmb IMG 9002tmb

 Ställplats husbil

2020-06-11

Barsebäckshamn erbjuder nu plats för 7 stycken ställplatser för husbilar med härlig utsikt över hamnen och sundet. Kostnaden per natt är 250kr och i denna kostnad ingår el, miljöavgift, toalett samt dusch.

Avgiften betalas i betalautomaten vid hamnkontoret och etiketten ska sättas upp väl synlig på fordonet. Vid betalning får man på kvittot förutom kod till toaletterna även en kod till bommen.


Hamnkontoret

2020-05-10 

Under våren har Hamnkontoret fått en uppfräschning. Köket har förflyttats och fått nytt utseende, konferensbordet har blivit större och toaletten har fått en vask. Förutom detta är golven nylagda och väggarna målade. Hamnkontoret finns tillgängligt för våra medlemmar att utnyttja.

Välkomna in när ni är på hamnen!

IMG 8238 tumbIMG 8240 tumbIMG 8241 tumb

 


Info angående sommarplatser 2020:

  1. Förutsättningen för att få hyra sommarplats är att man står antingen på den interna eller externa kölistan.

  2. Fakturor för köavgifter i befintliga köer skickas ut siste januari och betalas senast 29e februari för att behålla sin plats i kön.

  3. Ni som önskar hyra sommarplats under 2020 anmäler ert intresse för detta via hemsidan senast 29e februari.

  4. Fördelningen av sommarplatser sker på samma sätt som fördelningen vid försäljning av platser enligt stadgarna.

  5. Ni som vill hyra ut er båtplats anmäler detta till Hamnkaptenen senast 29e februari. (Har man dock hyrt ut sin båtplats under 2019 förutsätts att detta gäller även under 2020 om inget annat anges senast 29e februari.)

  6. Egna byten av båtplatser är ej tillåtet, alla önskningar om byten ska diskuteras med Hamnkaptenen. Ambitionen är att alla ligger antingen på den båtplats man äger eller tillfälligt hyr för sommaren.


Sommaplatser 2020

Vi har båtplatser kvar för uthyrning under sommarsäsongen 2020. Lediga platser är markerade med rött på kartan. De flesta platserna är små och kostar 4 165 kr att hyra för en sommarsäsong. Vi har även enstaka medelstora och stora platser kvar för uthyrning.

Hör av er till Hamnkontoret om ni är intresserade på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0705-775969.

Karta över sommarplaser


Försäljning av båtplatser

Under hösten 2019 har 18 stycken båtplatser i Barsebäckshamn fått nya ägare. Av dessa 18 är det 7 platser som har sålts till personer som har stått i den externa båtplatskön. Vi hälsar därmed AL, OR, PA, FF, PE, AN samt MH välkomna som nya medlemmar i Barsebäcks Hamn Ekonomisk förening.

Hälsningar från Hamnkontoret


DNA-märkning

Hamnen har skaffat DNA utrustning för märkning av stöldbegärlig utrustning ex, utombordsmotorer, navigationsutrustning mm.

Kontakta hamnkontoret så kan utrustningen lånas och dekaler avhämtas.

MVH
Hamnkapten


 

Ansökan om inloggning

Är ni andelsägare och saknar inloggning till hemsidan är här en enkel guide på hur ni går tillväga.

Guide till ansökan om inloggning.